Video

0 118

ZAFIR BERISHA PËRKRAHET FUQISHËMNË VENDLINDJEN E TIJ NË BILLUSHË https://www.facebook.com/TVBESA/videos/389909038320214/
0 149

DEGA E LDK-së NË PRIZREN MBAN KONFERENCË ME GAZETARË, KËRKON PROCES TË RREGULLT ZGJEDHOR DHE MOS TË BLIHEN VOTAT
0 149

MBRËMË NË SHESHIN SHADËRVAN NDIZEN 300 QIRINJ NË PËRKUJTIM TË PERSONAVE QË HUMBËN JETËN NGA KANCERI
0 143

PRIZRENIT NGA SOT I SHTOHEN EDHE 65 LITRA UJË TË PIJES PËR SEKONDË https://www.facebook.com/watch/?v=2472061756192805
0 155

                           Ekipi i NISMA-s Socialdemokrate – DEGA në Prizren, sot edhe zyrtarisht e bën  hapjen e fushatës zgjedhore...
0 165

Gëzim Kelmendi;Partia Fjala do të garojë e vetme në zgjedhje...! https://www.facebook.com/TVBESA/videos/380745352594029/
0 156

Kanidadati Fatmir Limaj kërkon debat për të gjithë ata që garojnë për kryeministër sepse kjo është detyrë shumë me pergjthësi
0 113

FORUMI RINOR I AKR-së NË PRIZREN VULLNETARISHT DHURUIAN GJAK https://www.facebook.com/TVBESA/videos/448056722476914/
0 130

MBAHET MBLEDHJA E RADHËS E KOMITETIT PËR POLITIKË DHE FINANCA https://www.facebook.com/TVBESA/videos/2414864985256086/
0 164

LIMAJ DHE MINISTRI REÇICA VIZITUAN QENDRËN PËR AFTËSIME PROFESIONALE NË PRIZREN