Video

0 126

Para Iftarit - I ftuar:Mr.Mersad AjvaziTema:Tevbe-Pendimi Xhamia “Sinan Pasha” Prizren
0 108

(Lexim i Kur'anit nga hafizët e Prizrenit)Çdo ditë, gjatë Muajit të Ramazanit.Lexojnë:Hoxhë Ali Berisha dhe Hafëz Etem AlankaXhamia “Sinan Pasha”
0 112

Karvani i RamazanitI ftuar:Kujtim Bislimaj-Imam në Xhaminë "Osmani r.a"PrizrenTema:Krenaria e Muslimanit!
0 128

Para Iftarit I ftuar:Kurtish HoxhajTema:”Sofra e Ramazani” Xhamia “Sinan Pasha” Prizren
0 145

MUKABELE - Xhuzi 6(Lexim i Kur'anit nga hafizët e Prizrenit)Çdo ditë, gjatë Muajit të Ramazanit.Lexojnë:Hafëz Osman Bekteshi dhe Hoxhë Mervan BerishaXhamia...
0 116

I ftuar:Mervan Berisha-Imam në Xhaminë "Pavarësia"PrizrenTema:Disa rregulla hyjnore në jetën bashkëshortore
0 128

Para Iftarit ...
0 120

MUKABELE - Xhuzi 5(Lexim i Kur'anit nga hafizët e Prizrenit)Çdo ditë, gjatë Muajit të Ramazanit.Lexojnë:Hafëz Faton Bytyqi dhe Hafëz Daut LeziXhamia...
0 161

I ftuar:Naser Kastrati-Imam në Xhaminë "Kurilla"PrizrenTema:Optimizmi dhe pesimizmi në kohë të sprovave!
0 127

I ftuar:Hfz.Osman BekteshiTema:Rinia mes dhimbjes dhe shpresës ...