Video

0 27

I ftuar: DR. ORHAN BISLIMAJTema:Nata e Madhe e Kadrit ...
0 28

(Lexim i Kur'anit nga hafizët e Prizrenit)Çdo ditë, gjatë Muajit të Ramazanit.Lexojnë:Hafëz Faton Bytyqi dhe Hafëz Daut LeziXhamia “Sinan Pasha”
0 25

I ftuar:Shani Sylka-Kryetar i KBI-RahovecTema:Besimi dhe veprat e mira https://www.facebook.com/TVBESA/videos/253469345734751/
0 31

I ftuar: Sebajdin KrasniqiTema:Butësia e Pejgamberit a.s në çdo punë ...
0 21

(Lexim i Kur'anit nga hafizët e Prizrenit)Çdo ditë, gjatë Muajit të Ramazanit.Lexojnë:Hoxhë Ali Berisha dhe Hafëz Etem AlankaXhamia “Sinan Pasha”
0 29

I ftuar:Dr.Valon Myrta-Kryetar i KBI-GjakovëTema:Përmendja dhe meditimi https://www.facebook.com/TVBESA/videos/264036051461809/
0 49

I ftuar: Muhamed MavrajTema:Vlera e 10 ditëve të fundit ...
0 37

(Lexim i Kur'anit nga hafizët e Prizrenit)Çdo ditë, gjatë Muajit të Ramazanit.Lexojnë:Hafëz Osman Bekteshi dhe Hoxhë Mervan BerishaXhamia “Sinan Pasha”
0 39

I ftuar:Dr.Ajni Sinani-Kryetar i Kuvendit të BIRK-utTema:Shehadeti-thelbi i jetës së muslimanit https://www.facebook.com/TVBESA/videos/931118437349726/
0 37

I ftuar: Dibran OmajTema:Shfrytëzimi i mirësive të Zotit para se ti humbim ato ...