VIDEO TË NDRYSHME

video

Kameramanja hungareze e cila i shkelmonte refugjatët sirian gjatë tentimit të tyre për t'i shmangur arrestimit të policisë, është përjashtuar nga puna e saj...
video

Kjo video shokuese tregon momentin kur një 16-vjeçare myslimane, e veshur me hixhab, goditet në kokë në një sulm të paprovokuar në Londër. Tasneem Kabir...
video

Një i ri jemenas me të meta mentale nuk kujton asgjë përveç ajeteve Kuranore. Ai jeton nëpër rrugët e qytetit Ab dhe ushqehet nga...
video

Portalet turke kanë postuar një video të shkurtër ku shihen dy terroristë të PKK-së duke sulmuar me raketahedhës një post ushtarak turk dhe më...
video

Imami i kësaj xhamie u ka bërë një surprizë të këndshme fëmijëve që ndjekin mësim aty, duke u ndihmuar atyre të adaptohen më lehtë...
video

Në momentin përderisa një korespondent i një kanali televiziv irakian ishte duke raportuar për punimet e ushtrisë irakiane, ndodhi një shpërthim i fuqishëm që...

KULTURË

0 2123

Drejtoria Rajonale e dorëshkrimeve në qytetin Konya të Turqisë restauron një prej kopjeve të dorëshkrimit "El-Kanun Fi’t Tıbb" i cili për qindra vjet...