VIDEO TË NDRYSHME

video

https://www.youtube.com/watch?v=rteb8uvICqA   https://www.youtube.com/watch?v=h6o28UD7Qfk
video

http://cdn.trt.net.tr/videos/5062/3262/e6e9/586cefbd3f779.mp4   Qindra turistë u mblodhën sot në mëngjes në hyrje të Bazilikës Sternë në Stamboll për të vizituar disa nga sternat më të mëdha...

  http://aa.com.tr/uploads/VideoGallery/2016/12/28/b407aad66a92af53c43eb3778216a806.mp4   Punët ndërtimore në xhaminë më të madhe të Turqisë moderne, Çamllëxha, janë në përfundim e sipër ndërsa ekipi i Anadolu Agency (AA) ka...
video

Dogubayazit për shkak të pozicionit të saj gjeografik mbart karakteristika specifike turke, osmane, selçuke dhe kulturës iraniane. http://aa.com.tr/uploads/VideoGallery/2015/09/20/e61931d81f5f37e3d56d69c78c5d7e8b.mp4
video

Publikohen pamjet e operacioneve ajrore të ushtrisë turke në kuadër të ofensivës "Mburoja e Eurfratit" ku janë vrarë 23 militantë të DEASH-it. http://aa.com.tr/uploads/VideoGallery/2016/12/08/e53bcc2b5b42bbd74f20fe24e3506cfa.mp4
video

Kameramanja hungareze e cila i shkelmonte refugjatët sirian gjatë tentimit të tyre për t'i shmangur arrestimit të policisë, është përjashtuar nga puna e saj...
video

Kjo video shokuese tregon momentin kur një 16-vjeçare myslimane, e veshur me hixhab, goditet në kokë në një sulm të paprovokuar në Londër. Tasneem Kabir...
video

Një i ri jemenas me të meta mentale nuk kujton asgjë përveç ajeteve Kuranore. Ai jeton nëpër rrugët e qytetit Ab dhe ushqehet nga...

KULTURË

0 2413

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...