VIDEO TË NDRYSHME

video

Portalet turke kanë postuar një video të shkurtër ku shihen dy terroristë të PKK-së duke sulmuar me raketahedhës një post ushtarak turk dhe më...
video

Imami i kësaj xhamie u ka bërë një surprizë të këndshme fëmijëve që ndjekin mësim aty, duke u ndihmuar atyre të adaptohen më lehtë...
video

Në momentin përderisa një korespondent i një kanali televiziv irakian ishte duke raportuar për punimet e ushtrisë irakiane, ndodhi një shpërthim i fuqishëm që...
video

Kur'an, Sureja Huxhurat, ajeti 12: "O ju që keni besuar, largohuni prej dyshimeve të shumta, meqë disa dyshime janë mëkat dhe mos hulumtoni për zbulimin...
video

TOLERANCA ISLAME SHPJEGOHET NË 16 GJUHË TË BOTËS NGA STUDENTËT E UNIVERSITETIT MARMARA

KULTURË

0 2413

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...