Na kontaktoni

  Emri dhe mbiemri (required)

  Email (required)

  Subjekti

  Mesazhi

  Lokacioni
  OUR INFO
  Adresa:
  Rr. Saraqeve
  Telefoni:
  +377 44 150 049
  E-maili:
  rtvbesa@hotmail.com
   
   
  Hën-Pre
  15:00 - 22:00
  E shtunë
  15:00 - 22:00
  E dielë
  15:00 - 22:00

  KULTURË

  0 63

  Aktivitete çdo natë– Muzikë / Performanca Artistike Filigran , Art me Pika , Qëndisje , Punime Druri. https://www.facebook.com/TVBESA/videos/852044405574209