Home Lajme KOSOVË DAUT HARADINAJ QAN NË VARRIMIN E BEG RIZËS

Deputeti i Aleancës për Ardhmerinë e Kosovës Daut Haradinaj është parë duke qarë dje në varrimin e Beg Rizës në Gllogjan. Ernest Luma i AAK-së ne rrjetin e tij social facebook ka shkruar se lotet e Dautit nuk i ka parë asnjëher me parë. “Ndodhi për herë të parë (së paku për mua dhe në publik)!!! Prapa kësaj pamjeje, mendoj që nuk ka ndonjë përgjigje, por veç një pyetje: DERI KUR, MA!?”, ka shkruar në Facebook, Ernest Luma, duke iu referuar asaj që për herë të parë kishte ndodhur që bashkëpartiaku i tij Daut Haradinaj të qante në publik.

Ndryshe, Beg Rizaj është varrosur dje, në varrezat e Gllogjanit. Pjesë e varrimit kanë qenë një numër i njerëzve nga e gjithë Kosova.

KULTURË

0 3001

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...