Home Lajme Debat publik 25.11.2020 (VIDEO)

Debat publik me temën “Gjendja e përgjithshme e komuniteteve jo shumicë në Komunën e Prizrenit dhe bashkëpunimi”.

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/2751425535080064