Home Prizreni Online Dega e PDK-së në Prizren përgatitet për Konventën partiake


Dega e PDKsë në Prizren, sot takoi kryetarët e nëndegëve. Takimi kishte karakter informues dhe përgatitor për kongresin e partisë, si dhe pjesëmarrjen e anëtarëve në konventën partiake të së dielës. Kryetarët e nëndegëve shprehen gatishmërinë edhe për organizimin e aktiviteteve nëpër nëndegë me qëllim të mobilizimit të gjithmbarshëm të strukturave partiake, dhe gatishmërinë për t’i informuar anëtarët dhe simpatizantët e nëndegëve për përgatitjen e tyre për zhgjedhje, pasi që viti aktual do të jetë vit zgjedhor Kryesia e PDK-së, dega në Prizren

KULTURË

0 2722

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...