Home Lajme Demolohen hapësirat e Xhamisë “Maksut Pasha” tek Marashi në Prizren…!(VIDEO)

Demolohen hapësirat e Xhamisë “Maksut Pasha” tek Marashi në Prizren…!

Sot janë demoluar hapësirat e mbrendshme të Xhamisë “Maksut Pasha” tek Marashi në Prizren lajmërojnë Imami dhe xhemati i kësaj Xhamie në Rtv Besa.
Sipas informatave jozyrtare nuk dihet se kush ka bërë këtë vepër të shëmtuar.
Policia ka dalë në vend të ngjarjes dhe është duke bërë ekzaminimet për të gjetur keqbërësit…!