Home Lajme KOSOVË Dështon sërish votimi i Projektligjit për rimëkëmbjen ekonomike

Koalicioni qeveritar dështon sërish dhe nuk ka mundur t’i siguronte votat për miratimin e Projektligjit për rimëkëmbje ekonomike.Me vetëm 58 vota, koalicioni LDK-AAK-Nisma dhe minoritetet ka dështuar sërish ta miratonte pakon e rimëkëmbjes ekonomike.Ky dështim i Qeverisë së Hotit në Kuvend që ta miratojë këtë pako po ndodh tash e disa javë.

KULTURË

0 45

Solistja Profesoresha Rejhan Kodrazi, në Violin Profesor Rahmi Ymeri dhe Piano Eda Vllaço Shkolla e Muzikës Prizren