Home Lajme BOTË Disa nga protestuesit mësyjnë dhe futen në sallën kryesore të Kongresit në...

Zhvillime dramatike në US Capitol, në prag të betimit të Presidentit të zgjedhur Joe Biden.

KULTURË

0 63

Aktivitete çdo natë– Muzikë / Performanca Artistike Filigran , Art me Pika , Qëndisje , Punime Druri. https://www.facebook.com/TVBESA/videos/852044405574209