Home Lajme BOTË Dorëzohet Armenia,qëllohet një helikopter rus në Karabag

Si pasojë e rrëzimit të një helikopteri rus në Armeni – pranë kufirit me Azerbajxhanin, dy ushtarë kanë humbur jetën dhe një tjetër është në gjendje të rëndë.Forcat armene dhe ato azerbajxhanase janë duke luftuar në rajonin Nagorno-Karabakh, i cili është krahinë e Azerbajxhanit, por ka qenë e pushtuar nga armenët që nga viti 1994.Ndërkohë në orët e vona të natës kryeministri Armen Pashinjan deklaroi se janë dorëzuar para ofenzivës azerbajxhanase dhe do të tërhiqen nga Nagorni-Karabaku.

Similar articles