Home Lajme KOSOVË Dr. Murat Berisha është njëri nga heronjtë e ditëve tona…

Dr. Murat Berisha është njëri nga heronjtë e ditëve tona. Pandemia vërtetoi për të gjithë ne, se shëndetësia duhet të jetë prioriteti i çdo shteti. Me rimëkëmbjen e shëndetësisë, ne sunojmë të rrisim pagat për punëtorët shëndetësorë që të mos largohen nga Kosova. Sigurimet shëndetësore dhe kushte më të mira pune për ta, janë disa nga zotimet e #Rimëkëmbjes. Voto #PDK134

Hapësirë e sponzorizuar