Home Lajme KOSOVË DREJTORIA E ARSIMIT NË PRIZREN HAP PARALELE TË REJA PËR NXËNËSIT QË...

Pas raportimit të RTV BESA për shqetësimet e shumta të prindërve dhe të nxënësve rreth pengesave në transferimin nga shkollat e sektit Gylenist në shkollat publike të Republikës së Kosovës, redaksia e lajmeve e RTV BESA-së kontaktoi me Drejtorin e DKA në Prizren, z. Zahadin Shemsedinin, i cili njoftoi se që nga dita e Martë (06.09.2016) Gjimnazi Gjon Buzuku si dhe shkollat tjera publike në Prizren do të hapin paralelet e reja, aq sa është e nevojshme, për t’i sistemuar nxënësitë që dëshirojnë të transferohen në shkollat publike.

KULTURË

0 2705

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...