Home Sport Drejtuesit e Lirisë dhe të Kukësit, kanë arritur marrëveshje që të...


Bashkim Kajdomçaj zëdhënës i Klublit “Liria” nj njofton se klubet shqiptare, e në veçanti me fqinjin tonë Kukësin, kemi arritur marrëveshje që të luajmë ndeshje miqësore.Për këtë ndeshje besoj që do të ketë interesim në qytetin e Prizrenit e më gjerë’, ka thënë Mirsad Çollaku, kryetari Lirisë.Drejtuesit e skuadrave, besojnë në rritjen dhe fuqizimin e bashkëpunimit, në të ardhmen.Ndeshja, Liria-Kukësi, zhvillohet të shtunën, dt.25 mars në ora 15.00 në ‘Përparim Thaçi’ në Prizren