Home Lajme KOSOVË Dy deputete të legjislaturës së re të Kuvendit që premtojnë risi…!

Dy deputete të legjislaturës së re të Kuvendit që premtojnë risi…!

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka shpallur të mërkuren rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të jashtëzakonshme më 6 tetor..

Në kët zgjedhje doli fituese Lëvzija Vetëvendosje, e pasur nga LDK dhe PDK.

Në mesin e 32 deuptetëve nga partia fituese, do të jetë edhe Labinotë Demi Murtezi,ajo në zgjedhjet e 6 tetorit ka marrë 13 595 vota.
Ndërsa nga 25 deputetë nga PDK, është edhe Besa Ismaili-Ahmeti e cila fitoi 7 887 vota.

KULTURË

0 2710

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...