Home Lajme KOSOVË E moshuara që u rrah dhe u plaçkit , njihet si humaniste...

Remzie Mani, u plaçkit dhe u rrah brutalisht nga disa të dyshuar në fshatin Gjurgjedell të Kaçanikut.Hajnat e rrahën dhe e detyruan atë t’ua tregojë vendin e kasafortës (me 55 mijë euro).Mirëpo, cila është historia e kësaj gruaje nga Kaçaniku? Mani njihet si humaniste e fshatit. Vite më parë, ajo kishte investuar në rregullimin e varrezave të fshatit Gjurgjedell me një shumë prej 5000 €.BIK-u, në krye me Naim Tërnavën, i kishin ndarë mirënjohje zonjës Remzije.

KULTURË

0 83

Aktivitete çdo natë– Muzikë / Performanca Artistike Filigran , Art me Pika , Qëndisje , Punime Druri. https://www.facebook.com/TVBESA/videos/852044405574209