Home VIDEO TË NDRYSHME E TMERRSHME: JA ÇFARË I BËNË MUSLIMANES NË RRUGË

Kjo video shokuese tregon momentin kur një 16-vjeçare myslimane, e veshur me hixhab, goditet në kokë në një sulm të paprovokuar në Londër.
Tasneem Kabir përfundoi me dhëmbë të thyer dhe buzë të çarë pasi u godit nga Michael Ayode, 34 vjeç.

Ky i fundit ka pranuar fajin dhe është dënuar me 4 vite burg. Ayode, me origjinë nga Nigeria, ka sulmuar edhe një femër tjetër.

Sipas Daily Mail, ky është një shembull i krimeve islamofobike, që janë në rritje në Londër. Rreth 60 përqind e viktimave janë femra që veshin shami ose hixhab. /telegrafi/

KULTURË

0 2141

Drejtoria Rajonale e dorëshkrimeve në qytetin Konya të Turqisë restauron një prej kopjeve të dorëshkrimit "El-Kanun Fi’t Tıbb" i cili për qindra vjet...