Home Lajme Edhe një ftesë nga Gjykata Speciale,këtë herë për Zafir Berishën

Edhe një ftesë nga Gjykata Speciale,këtë herë për Zafir Berishën

“As padrejtësit e radhës nuk do ta zbehin përpjekjen e UÇK-së për liri.
Ftesa nga Gj.Speciale në Hag po shpresoi se është përpjekja e fundit për ta njollosur luftën dhe sakrificën shekullore të shqiptarëve për liri në trojet e veta.
Tendenca për ta krahasuar luftën çlirimtare të UÇK-së me luftën gjenocidale të Serbis nga kjo gjykat e cila është produktë i një “raporti” me të dhëna nga Serbia dhe mbetjet e tyre në Kosovë, është ofendim për mijra qytetarë të vrarë nga aparati shtetror i Serbis.
(Më në fund, dikush po i korrën “frutet” e luftës speciale 20 vjeqare kundër vlerave të UÇK-së dhe ekspenentëve të saj)!
Për dy dekada është heshtur, përballë një fushate të orkestruar kundër luftës, luftëtarëve (UÇK-së) dhe veprimtarëve të çështjes kombëtare!” ka shkruajtur Zafir Berisha në facebook adresën e tij.