Home Lajme KOSOVË EKSKLUZIVE BAFTIU NE FENERBAHÇE!

Sipas burimeve te mia, Blend Baftiu ka arritur marreveshje personale me Fenerbahçen. Zyrtaret e klubit turk jane ne negociata finale me zyrtaret e Ballkanit per shumen e transferimit dhe kane mbetur edhe disa detaje per tu finalizuar kontrata,ka shkruajtur Arlind Sadiku në rrjetin e tij social.

Similar articles