Home Lajme KOSOVË Ekskluzive: Policia civile dhe Njësia Speciale me aksion të gjerë në Suharekë,...

Disa persona janë arrestuar para pak çastesh, në Suharekë.

Burimet kanë thënë se forca të shumta të policisë civile, të mbështetura edhe nga njësitet e apecializuara kanë kryer arrestimin e disa personave të dyshuar.

Personat e arrestuar afër një kafeneje të njohur, janë dërguar në njërin nga stacionet e policisë në kryeqytet ku do të intervistohen.

Aktualisht nuk dihet arsyeja e këtij aksioni të madh, por rtv besa do t’ju mbajë të informuar për detajet.