Home Lajme KOSOVË Enver Hoxhaj: Do të ofrojmë lehtësira fiskale dhe mbështetje konkrete përmes granteve...

Ne do të ofrojmë lehtësira fiskale dhe mbështetje konkrete përmes granteve investive për të gjitha ndërmarrjet e vogla dhe të mesme. Edhe në fabrikën e prodhimit të ëmbëlsirave “Sedefi”, si dhe në atë të përpunimit të tekstilit “Artatex” në Pejë, theksova se me planin e rimëkëmbjes do t’i mbështesim të gjithë prodhuesit dhe përpunuesit që kanë pësuar nga pandemia. Ne do të sjellim edhe investime nga jashtë për ta rritur prodhimin, ka thënë Enver Hoxhaj kandidati për kryeministër nga PDK.