Home Lajme BOTË ERDOĞAN DHE PUTIN MUND TË TAKOHEN NË PARIS

Zyra e Presidentit të Republikës së Turqisë të martën kishte kërkuar të biseonte përmes telefonit me Zyren e Presidentit të Rusisë, por Kremlini nuk ishte përgjigjur.

Presidenti i Republikës së Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan dhe presidentit rus, Vladimir Putin mund të takohen në Samitin për Ndryshimet Klimatike në Paris, sipas burimeve nga Zyra e Presidentit të Turqisë, raporton Anadolu Agency (AA).

Të njëjtat burime thanë se oraret e dy presidentëve ende nuk janë përcaktuar.

Zyra e Presidentit të Republikës së Turqisë të martën kishte kërkuar të biseonte përmes telefonit me Zyren e Presidentit të Rusisë, por Kremlini nuk ishte përgjigjur.

Samiti për Ndryshimet Klimatike në Paris do të mbahet më 30 nëntor.

KULTURË

0 2900

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...