Home Lajme BOTË Erdogan: Ka ardhur koha për bashkimin e tërë botës islame

Presidenti i Turqisë Recep Tayyip Erdoğan sot gjatë vizitës zyrtare në Bahrein tha se ka ardhur koha për bashkimin e tërë botës islame dhe njerëzimit, raporton Anadolu Agency (AA).

“Ka kohë që ka ardhur koha për bashkim dhe bashkëveprim të tërë botës islame e madje edhe njerëzimit. Asnjë shtet dhe asnjë shoqëri nuk mund ta mendojë vetëm komoditetin dhe ardhmërinë e vet derisa fqinjët e vet gjenden në vuajtje, derisa vëllezërit e vet me të cilët flasin të njëjtën gjuhë dhe kthehen kah e njëjta kible përjetojnë dëme”, theksoi presidenti Erdoğan gjatë vizitës së tij në Bahrein.

KULTURË

0 2919

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...