Home Lajme KOSOVË Erërat e fuqishme në Pejë e Istog shkaktojnë dëme të mëdha(FOTO)

Erërat e fuqishme në Pejë e Istog shkaktojnë dëme të mëdha

Gjatë natës së mbrëmshme, qyteti i Pejës dhe Istogu nuk gjetën qetësi,kjo pasi e gjithë Dukagjini mesnatën e mbrëmshme e kaluan duke u përballur me erëra të forta të cilat duket se kanë shkaktuar edhe dëme mjaftë të mëdha në këtë pjesë.

KULTURË

0 2992

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...