Home Lajme Erhani nga Prizreni vuan nga infeksioni në mushkëri dhe kërkon ndihmë për...

Erhani nga Prizreni vuan nga infeksioni në mushkëri dhe kërkon ndihmë për shërim…!

Erhan Gjakmani, nga Prizreni, 34 vjeçar vuan nga sëmundja infeksion në mushkëri, ku një pjesë e mushkërisë ka filluar ti deformohet. Mjekët në Kosovë i kanë thënë se infeksioni i tij ka shërimë, por për momentin nuk mund të trajtohet në vend dhe sherimi i tij mund të bëhet jashtë vendit.

Me që familja e tij nuk ka mjete të mjafteshme financiare për ti mbuluar shpenzimet për Erhanin, kërkohet ndihma e juaj.

+383 45 421 604- Numri’ i Familjes”
Apo SEBAJDIN GJAKMANI
20-12-0001750092-33 Banka- Teb”
Gjirollogarija e Babait’ të Erhanit…!