Home Lajme KOSOVË EDHE NJË PROVOKIM I RËNDË NË PRIZREN – Hiqet dhe shkyhet flamuri...

Portali indeksonline,net raporton se disa persona të paidentifikuar në Prizren kanë hequr një flamur të Turqisë që po qëndronte në një shtyllë të varur në qytet. Në videon e dërguar në Indeksonline ata dëgjohen duke thënë “Kjo festë është e jona e jo e turkut”. Derisa tjetrin shan duke thënë “F**k turku”, për ta shkelur dhe shqyer pastaj flamurin e Turqisë.

KULTURË

0 2909

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...