Home Lajme BOTË GATI DY SERIALE TË REJA PËR SULLTAN MEHMET FATIHUN DHE SELIMIN I

Korporata shtetërore e Radiontelevizionit të Turqisë (TRT) është duke u përgatitur për programe ambicioze në kanalet e tjera të saj për shikuesit, për të mos mbetur vetëm me telenovelën “Zgjimi – Ertugrul”.

Zv/drejtori i përgjithshëm i TRT-së, Ibrahim Eren, deklaroi se TRT-ja do të vazhdojë të lërë gjurmë të thella në ekranet televizive edhe me produksionet e saj të reja, që do të trajtojnë periudhën e Sulltan Mehmet Ngadhënjimtarit dhe Javuz Sulltan Selimit.

“TRT-ja do të lërë gjurmë të thella në ekranet televizive edhe me produksionet e saj, që do të trajtojnë periudhën e Mehmetit II dhe Sulltan Selimit I”, shtoi ai.

Nga ana tjetër, seriali i mirënjohur i TRT-së, “Zgjimi – Ertugrul” (Dirilis – Ertugrul), nuk ngopet me rekorde. Mbrëmje të mërkurës ai ishte sërish seriali më shikueshmërinë më të lartë.

“Zgjimi – Ertugrul” është rrënjosur në zemrat e teleshikuesve brenda një kohe të shkurtër.

Kur ora shënon 20:00 të mërkurën, shikuesit mbërthehen pas ekranit të TRT-së. Sipas të dhënave, “Zgjimi – Ertugrul” ishte seriali më i shikuar edhe këtë javë.

KULTURË

0 2900

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...