Home Lajme Gjindet i vdekur Ish Prokurori në Prizren

Gjindet i vdekur Ish Prokurori në Prizren

Ish Prokurori Agron Matjani, sot është gjetur në banesën e tij i vdekur. Zëdhënësi i policisë Shaban Osmanollaj për Rtv” Besa “tha policia e konsideron vdekje te dyshimtë.Për këtë me urdhër të Prokurorisë forenzika dhe Prokuroria kan dalë ne vendin e ngjarjes.Në banesën e të ndjerit.Kurse, trupi i pajetë pas konstatimit te mjekëve për vdekjen e tij .Trupi është dërguar per obduksion në.Prishtinë.Pas raportit te detajuar do të japin prononcim më të detajuar tha Osmanollaj për Rtv Besa.