Home Lajme Gjindet pronari i portofolit të humbur ditë më parë në Prizren!

I njoftojmë të gjithë, se qytetari Nikolin Paloka, është lajmëruar te Vrrini Center dhe ia kemi dhënë portofolin e tij.Një falënderim për të gjithë ata që kontribuan, duke shpërndarë njoftimin. Një falënderim për RTV Besa që ndihmoi shumë.Me respekt,Vrrini Center,thuhet në njoftim.