Home Lajme Gruaja nga Prizreni raporton se i është zhdukur burri që nga 8...

Një grua nga Prizreni ka raportuar në Polici se i është zhdukur bashkëshorti që nga data 8 korrik

Deri tash, nuk dihet asgjë për vendodhjen e tij.

Më 17.07.2020 Ankuesja femër kosovare ka raportuar se bashkëshorti i saj viktima mashkull kosovar është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet asgjë për vendndodhjen e tij”, thuhet në raport.