Home Lajme KOSOVË Haradinaj: Të punojmë më shumë për parandalimin e grabitjeve

Lideri i AAK-së, Ramush Haradinaj ka reaguar pas rasteve të grabitjeve të fundit që ndodhën në KosovëHaradinaj ka apeluar institucionet e sigurisë që të jenë në krye të detyrës dhe të punojnë më shumë në parandalimin e kësaj dukurie.“Askush nuk mundet ta rrezikojë situatën e sigurisë në vend. Rastet e fundit të grabitjeve dhe vjedhjeve janë alarm për institucionet e sigurisë.I bëj apel të gjitha institucioneve të sigurisë që si çdoherë të jenë në krye të detyrës e të japin provimin duke ndjekur dhe kapur këta kriminelë, por edhe të punojnë më shumë në parandalimin e kësaj dukurie, ka shkruar Haradinaj në Facebook.

KULTURË

0 67

Aktivitete çdo natë– Muzikë / Performanca Artistike Filigran , Art me Pika , Qëndisje , Punime Druri. https://www.facebook.com/TVBESA/videos/852044405574209