Home Lajme KOSOVË Hashim Thaçi pi çaj në Prizren

Presidenti i vendit, Hashim Thaçi këtë të diele ka qëndruar në Prizren, raporton Rtv Besa.

“Çajin e pasdites në lagjen “Kurillë” të Prizrenit. Krenar me Prizrenin! ❤️“, ka shkruar ai.

KULTURË

0 47

Solistja Profesoresha Rejhan Kodrazi, në Violin Profesor Rahmi Ymeri dhe Piano Eda Vllaço Shkolla e Muzikës Prizren