KULTURË

0 56

Solistja Profesoresha Rejhan Kodrazi, në Violin Profesor Rahmi Ymeri dhe Piano Eda Vllaço Shkolla e Muzikës Prizren
0 115

https://www.facebook.com/watch/?v=3834813296551738

MAQEDONI