LAJME

Një shqiptar i cili është shtetas i Maqedonisë së Veriut i ka ofruar 10 euro ryshfet zyrtarit policor në pikën kufitarë në...

BOTË

0 6

Pasaportat janë të nevojshme nëse dëshironi të udhëtoni jashtë vendit pasi ato verifikojnë identitetin dhe kombësinë tuaj. Ato i japin bartësit kalim...

MAQEDONI

LAJME

Një shqiptar i cili është shtetas i Maqedonisë së Veriut i ka ofruar 10 euro ryshfet zyrtarit policor në pikën kufitarë në...
0 6

Pasaportat janë të nevojshme nëse dëshironi të udhëtoni jashtë vendit pasi ato verifikojnë identitetin dhe kombësinë tuaj. Ato i japin bartësit kalim...