Home Lajme KOSOVË Hoti dhe Hamza në takimet e FMN-sё dhe Bankës Botërore

Ministri i Financave Avdullah Hoti i shoqëruar nga bashkëpunëtorët e tij dhe Guvernatori i Bankës Qendrore Bedri Hamza, po qëndron në vizitë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ku do të marrin pjesë në takimet pranverore të Fondit Monetar Ndërkombëtar dhe Bankës Botërore, që do të mbahen më 14 – 21 prill në Uashington DC.

Gjatë kësaj vizitë ministri Avdullah Hoti pritet të takohet me përfaqësuesit e lartë të Thesarit amerikan, Fondit Monetar Ndërkombëtar, si dhe përfaqësuesit e lartë të Bankës Botërore, njoftoi Ministria e Financave.

KULTURË

0 3027

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...