Home VIDEO TË NDRYSHME I RIU QË NUK MBAN MEND ASGJË PËRVEQ KUR’ANIT

Një i ri jemenas me të meta mentale nuk kujton asgjë përveç ajeteve Kuranore. Ai jeton nëpër rrugët e qytetit Ab dhe ushqehet nga ushqimi që i japin qytetarët. Një video e regjistruar nga kalimtarët e rastit paraqet qaste ku shihet i riu me të meta mentale duke lexuar Kuran me një zë të këndshëm. Kohëve të fundit kjo video është duke thyer rekorde me numrin e shpërndarjeve nëpër rrjetet sociale.

KULTURË

0 2142

Drejtoria Rajonale e dorëshkrimeve në qytetin Konya të Turqisë restauron një prej kopjeve të dorëshkrimit "El-Kanun Fi’t Tıbb" i cili për qindra vjet...