Home Prizreni Online INTERVISTA E JAVËS – Narqize Arenliu Hoxhaj

INTERVISTA E JAVËSNarqize Arenliu Hoxhaj-Drejtoreshë e Shëndetësisë në PrizrenProjektet dhe realizimet e Drejtorisë së Shëndetësisë në Prizren

https://www.facebook.com/watch/?v=1011037796003020&extid=NRWGP5vospB93InL