Home Lajme INTERVISTA E JAVËS-OSMAN KRASNIQI (DSHP)

OSMAN KRASNIQI-DREJTOR I SHËRBIMEVE PUBLIKE NË KK-PRIZREN

TEMA:PROJEKTET DHE REALIZIMET E DREJTORISË SË SHËRBIMEVE PUBLIKE NË PRIZREN

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/398489018177264