Home Lajme Intervistë Ekskluzive me Kryeministrin e ardhshëm të Kosovës Albin Kurti

Intervistë Ekskluzive me Kryeministrin e ardhshëm të Kosovës Albin Kurti

Albin Kurti, gjatë qëndrimit të tij në Prizren, pas përfundimit të zgjedhjeve të 6 tetorit ku LVV është partia fituese, gjatë intervistës dhënë për Rtv “Besa” ka thënë “Ne nuk do të kemi qeveri enorme, e cila e shpenzon buxhetin për vetëvete, Duam shumë t’a zvoglojmë numrin e ministrive dhe te zëvendësminstrave .

Por, gjithashtu menjëherë të fillojmë me projektet zhvillimore në ekonomi , të ndihmojmë bujqit tanë dhe duam menjëhërë ti ndihmojmë prodhuesit tonë. Të fillojmë të çlirojmë gjyqësorin prokurorët e gjyqtarë nga dega e ekzekutivit dhe me ardhjen tonë në qeveri zvoglohet pushteti dhe forcohet shteti” ka thënë Kurti në Prizren.