Home Lajme KOSOVË ISA MUSTAFA NGA ASHAK KA PËRFITUAR 27 MIJË E 422 EURO

Agjencia Kundër Korrupsionit (AKK), ka publikuar pasurinë e zyrtarëve të institucioneve të Kosovës, për vitin 2015. Kryeministri Isa Mustafa, sipas ketij raporti nga shpërblimet e tij si anëtar i Akademisë së Shkencave dhe Arteve të Kosovës (ASHAK) ai ka përfituar 27 mijë e 422 euro ndërsa si deputet ka përfituar 6151.24 euro.

Në raportin e AKK të publikuar sot sipas përshkrimit të bërë në tabelat e AKK-së, në rubrikën “të hyrat vjetore” Isa Mustafa, si deputet ka përfituar 6151.24 euro,ndërsa, prej shpërblimeve si anëtar i Akademisë së Shkencave dhe Arteve të Kosovës (ASHAK) ai ka përfituar 27 mijë e 422 euro.

Ndryshe në të dhënat e AKK-së figurojnë të hyrat e zyrtarit publik, të deklaruara deri më 31 dhjetor 2014.

 

KULTURË

0 2922

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...