Home Lajme KOSOVË Ish deputeti dhe tani kandidati për deputet nga Vetëvendosje Eman Rrahmani qëdroi...

Ish deputeti dhe tani kandidati për një mandat të ri nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje! Eman Rrahmani dje ka qëndruar në Prizren dhe Mushnikovë ku ka zhvilluar shumë takime me qytetarë, zejtarë e afaristë të Prizrenit. Ai ditën e nisi me faljen e namazit të Xhumasë në fshatin Mushnikovë dhe më pas i dëgjoi hallet e banorëve të këtij fshati. Pas Mushnikovës deputeti Eman Rrahmani vazhdoi me vizitat dhe takimet në Prizren.
Eman Rrahmani së fundmi u dëshmua për guximin e tij kur doli në mbrojtje të të Dërguarit të Allahut pas shpërndarjes së karikaturave nga ana e ambasadorit tê Kosovës në Francë.
Eman Rrahmani garon në listën e Lëvizjes Vetëvendosje! me numër 69.