Home Lajme Jaglenica dhe Kurilla sot me ndërprerje të furnizimit me ujë

Konsumatorë të nderuar, K.R.U.“HIDROREGJIONI JUGOR“ SH.A PRIZREN ju njofton se nga data 16.11.2020 duke filluar prej ores 17:00 në bazë të njoftimit për ndërprerje të energjisë elektrike nga ana e Kompanisë KEDS tek 40 Bunarët, pa furnizim të ujit do të mbesin :Lgjja Dardania Kurilla pjesërisht Rr. Ukë Bytyqi Me rikthimin e energjisë elektrike, do të rikthehet edhe furnizimi i rregullt me ujë të pijes