Home Lajme Jetimat e Ballkanit dhe Spitali i Prizrenit e bëjnë Spitalin me shërbime...

Jetimat e Ballkanit dhe Spitali i Prizrenit e bëjnë Spitalin me shërbime spitalore ditore

Në Spitalin e përgjithshëm ”Prim. Dr. Daut Mustafa” në Prizren,ēshtë bërë përurimi i hapësirave të rregulluara për shërbime spitalore ditore.

Sipas njoftimit, ky do të jetë i pari i këtij lloji në Kosovë, dhe që do të mundësojë ofrimin dhe ngritjen e cilësisë të shërbimeve shëndetësore për pacientë.

Investimet janë donacion i shoqatës “Jetimët e Ballkanit”.