Home Lajme KA FILLUAR MARSHi PËR ASTRIT DEHARIN NË KUMANOVË (FOTO)

Sapo ka filluar marshi për Astrit Deharin, aktivistin e Vetëvendosjes që u gjet i vdekur në burgun e Prizrenit, përcjell Telegrafi Maqedoni. Ky marsh u organizua nga disa individ dhe intelektualë të Kumanovës. Këtë marsh e organizuan si formë proteste për vdekjen e Astritit dhe e emëruan ”Një lule për Astrit Deharin”. Kujtojmë se edhe në Tetovë u mbajtën homazhe për Astritin.

src=”http://www.rtvbesa.com/wp-content/uploads/2016/11/Marshi-per-Astritin-36-300×169.jpg” alt=”marshi-per-astritin-36″ width=”300″ height=”169″ />

src=”http://www.rtvbesa.com/wp-content/uploads/2016/11/Astrit-Kumanovë-235135-300×169.jpg” alt=”astrit-kumanove-235135″ width=”300″ height=”169″ />