Home Lajme KADRI VESELI NDEZ ELEKTORATIN NË TUBIMET PARAELEKTORALE NË LAGJEN E TRIMAVE, HOQË...

Kadri Veseli mbrëmë ka ndezur elekoratin  në tri tubime  paralelektorale në  Prizren

Në  kuadër të fushatës paraelektorale, lideri I PDK-së  Kadri Veseli,  i bashkëshoqëruar nga  kandidatët  e këtij  subjekti  politik  fillimisht  ishin në  lagjen e ‘Tusuz” të Prizrenit ku tha se me kënaqësi kthehem në lagjen e trimave . Me këtë rast  ai  ka folur edhe  banesat e qytetarëve që nuk I kanë ende  fletë poseduese, do ta legelizojnë vetëm per 1 euro metrin katror  dhe pastaj ka  vazhduar duke  prezantuar edhe  Bear Berishën, djalin e  heroit Xhevat Berisha, bir I kësaj lagje dhe  kandidatet e tjerë ,Derisa në Hoqë të  Qytetit ka folur  për  luften që  do të bëhet kundër  korrupcionit. Kurse në  lagjen “Kurilla” prita me plotë ngrohtësi nga aktivistët e shumtë të PDK-së, që mezi presin ta jetësojmë vizionin tonë për të ardhmen e Kosovës pas 6 tetorit.

Me ta bisedova për luftën kundër korrupsionit, e cila do të hapë mundësi të reja për rininë që të mos emigrojë jashtë vendit. Plani im kundër korrupsionit, zbatimin e të cilit do ta nisi në 100 ditët e parë si kryeministër, do ta forcojë dorën e ligjit si asnjëherë më parë. Propozimet e mia do ta ngrisin lartë vigjilencën, efikasitetin dhe integritetin e sistemit të drejtësisë për t’ia dhënë ndëshkimin e merituar të gjithë të korruptuarve dhe shkelësve të ligjit. Në Hoqë të Qytetit dhe në lagjen” Kurilla”  ka pasur edhe  shumë fishkzjarre  që ndriquan qiellin  gjatë natës së mbrëmshme.