Home Lajme Kanidadati Fatmir Limaj kërkon debat për të gjithë ata që garojnë për...

Kanidadati Fatmir Limaj kërkon debat për të gjithë ata që garojnë për kryeministër sepse kjo është detyrë shumë me pergjthësi

Në intervistën ekskluzive dhënë për Rtv” Besa “ kandidati për kryeministër të Kosovës nga Nisma Sociademokrate – AKR pohoi se tashmë neve na duhet te themi se jemi duke punuar vazhdimisht me strukturat ne terren dhe janë disa nga arsyet që neve na bëjnë të avansuar në këto gara. Derisa ai tha se kam kërkuar një debat nga të gjithë kandidatët për të dhënë secili nga kandidatët edhe përvojat edhe përcaktimet . E jo të kërkojnë votën edhe edhe ata që i mashtrojnë njerëzit . Së fundi porositi se mos ia jepini votën mashtruese se te mashtruar do të jeni, mos ia jepni votën pazarxhive se pazar do të keni të ardhmen dhe vazhdoi.Kandidati Limaj tha se këto virtyte të punës dhe angazhimit besojmë se do të na bëjnë të përzgjedhur të garës së 6 Tetorit.