Home Lajme KOSOVË Karantinohet Prishtina, nuk lejohen hyrje-daljet

Krahas vendimit të sotëm të Qeverisë së Republikës së Kosovës për masat e veçanta anti-COVID-19, Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, ka marrë vendime të veçanta edhe për 7 komuna të Kosovës si: Prishtina, Fushë-Kosova, Gjilani, Obiliqi, Gjakova, Podujeva dhe Shtimja, që në këto komuna të vendosen masat si në vijim:Ndalohet hyrje-dalja e qytetarëve dhe automjeteve private prej orës 20:00 të dt.06/11/2020 deri në orën 05:00 të dt. 09/11/2020, në Komunën e Prishtinës, atë Fushë-Kosovës, të Gjilanit, Obiliqit, Gjakovës, Podujevës dhe Shtimes, përveç:1.1. Personelit shëndetësor dhe personelit të sigurisë;1.2. qytetarëve për nevoja mjekësore, prodhim, furnizim dhe shitje të mallrave esenciale ushqim, barna për njerëz dhe kafshë e shpezë);